Sandale ravne

po strani
Resetujte filtere
muska
0 proizvoda
Za izabrane kriterijume nisu pronađeni proizvodi!
Pročitajte

Sandale ravne

Prilikom bilo kakve kupovine oni iskusniji će Vam uvek savetovati da o kupovini razmišljate unapred. Ukoliko se budete rukovodili tom premisom kraj zime možda predstavlja idealno vreme da počnete da planirate svoje letnje kupovine. Komad obuće bez koga leto ne može da se zamisli su ravne sandale. Otvorene, poluotvorene ili zatvorene, ravne sandale nam u letnjim danima pružaju osećaj lakoće i lepršavosti koraka.

Od svih letnjih komada obuće ravne sandale se smatraju najpraktičnijim. Za čas ih obuvate i izlazite napolje da što je više moguće iskoristite letnji dan. Baš iz tog razloga prvi kriterijum pri odabiru ravnih sandala kako ženskih tako i muških trebao bi biti udobnost. Odabirom ravnih sandala koje idealno prijanjaju Vašem stopalu pojavu žuljeva i različitih ranica, ali i nekih anomalija stopala, svodite na minimum. Takođe treba obratiti pažnju da mesta na ravnim sandalama koja direktno dodiruju osetljivija mesta na stopalu, tj. mesta gde je koža tanja, gležanj, ris, budu bez nitni, oštrih proreza, dugmića i slično. Kaiševi na ravnim sandalama koji idu oko gležnja ili preko prstiju moraju dobro da budu obrađeni, bez neravnina i zadebljalih delova. Takođe materijali od koji se izrađuju ravne sandala trebalo bi da budu kvalitetni. Ukoliko niste ljubitelj kože, kao odlični pokazali su se zamenski materijali od veštačke kože. Iskusniji prodavci obuće će Vam reći da je obuću, naročito ravne sandale, bolje isprobavati i kupovati kasnije u toku dana. Zašto? Ujutru kada ustanemo, naše stopalo je manjeg volumena. Tokom dana , zbog različitih aktivnosti, stopalo se širi i onda dobijamo realniju sliku veličine, naročito širine našeg stopala. Zbog same činjenice da leti Vaša stopala oteknu neretko ćete čuti da je neophodno da Vam model ravnih sandala koji kupujete bude za pola do broj veće.

Pre odlaska u kupovinu morate prvo da odlučite za koju prigodu kupujete ravne sandale. Različiti modeli ravnih sandala prikladni su za različite prilike. Ukoliko ravne sandale kupujete za posao, a na istom ne postoji kodeks oblačenja u kome je ograničenje nošenja ravnih , gledajte da prsti i peta budu zatvoreni, ili pak pokriveni dovoljnom količinom tkanine ili drugog materijala. Takvim modelima nećete izaći iz okvira pristojnog , a svojim stopalima ćete pružiti onu neophodnu količinu rashlađivanja. Ukoliko birate ravne sandale za šetnju svakako udobnost mora da Vam bude na prvom mestu. Stopalo mora skoro idealno da naleže i klizanje stopala mora da bude svedena na minimum. Nemojte da Vas bude sramota, kada kupujete ravne sandale, zamolite prodavca da ih par puta obujete i izujete. Poskočite par puta dok su Vam na nogama. Na taj način moći će te da dobijete nešto bolju sliku i ocenite da li je baš taj par ravnih sandala idealan za Vaša stopala. Ukoliko ste krenuli u potragu ravnih sandala za plažu važno je samo da đon bude dovoljno savitljiv i otporan na oštre ostatke predmeta i kamenčića.

Pored velikog izbora ženskih modela ravnih sandala naša obuća „Metro“ nudi široku paletu muških modela ravnih sandala. Zdravlje i udobnost Vaših i stopala Vaše porodice uvek su nam na prvom mestu. Posetite naša prodajna mesta lično ili onlajn i iskoristite naše akcijske cene i svojoj porodici i sebi obezbedite zdrave i udobne korake.