Najčešća pitanja

U ovom trenutku ne postoji mogućnost isporuke robe van teritorije BiH. Čim bude postojala takva mogućnost obavjestićemo Vas.

Moguće je zamjeniti nekorišteni artikal koji ste poručili u roku od 14 dana od kreiranja narudžbine. Za više informacija kontaktirajte naš Call Centar ili poslovnicu iz koje Vam je stigla originalna pošiljka.

Nažalost, nakon obrade narudžbina nemamo mogućnost spajanja/dodavanja artikala. Ukoliko želite, možete kreirati novu narudžbu za artikle koje dodatno želite.

Moguće je vratiti nekorišteni artikal koji ste poručili u roku od 14 dana od kreiranja narudžbine. Za više informacija kontaktirajte naš Call Centar ili poslovnicu iz koje Vam je stigla originalna pošiljka.

Nažalost, trenuno nije moguće online plaćanje debitnim i kreditnim karticama. Radimo na tome da omogućimo i ovu opciju u budućnosti.

Možete otkazati porudžbinu u roku od 20 minuta nakon što kreirate porudžbinu. U mail-u potvrde porudžbine klliknite na link “Poništite porudžbinu”.

 

Proces poručivanja je vrlo jednostavan. Poručivanje se vrši na sajtu u samo nekoliko koraka.Odaberete željeni proizvod, kliknete na željenu veličinu i dodate je u korpu. Zatim kliknete na korpu u gornjem desnom uglu i pratite instrukcije na stranici. Popunite sva potrebna polja i na kraju kliknite na dugme POTVRDI.

Na dan isporuke kurir će vas pozvati telefonom kako biste dogovorili vreme isporuke.  

Plaćanje se vrši isključivo u gotovini, pouzećem tj. predajete novac kuriru koji Vam isporučuje pošiljku.

Radno vrijeme servisa za poručivanje:

  • radnim danima od 8h do 21h;
  • subotom od 8h do 14h;
  • nedjeljom Call Centar ne radi.

 

Radno vrijeme servisa za zamjene, povrate i reklamacije:

  • radnim danima od 8h do 15h;
  • vikendom servis za zamjene, povrate i reklamacije ne radi.

 

Koliko iznose troškovi dostave?

Za sve porudžbine u iznosu od 80 KM ili više dostava je besplatna. Za porudžbine manje od 80 KM troškovi dostave su 7 KM.

Ukoliko kurir ne uspe da Vas pronađe na adresi, uobičajena praksa je da Vas kontaktira putem broja telefona koji ste unijeli prilikom kreiranja porudžbine i ugovori novi termin isporuke. Ukoliko Vas i tada ne pronađe na adresi, pošiljka nam se vraća.

Artikli iz Vaše porudžbine stižu sa više lokacija usled nemogućnosti da ih pošaljemo sa jedne. Troškovi se ne uvećavaju u odnosu na već iskazane na Vašoj potvrdi porudžbine.

Moguće je zamjeniti nekorišteni artikal koji ste poručili u roku od 14 dana od kreiranja narudžbine. Za više informacija kontaktirajte naš Call Centar ili poslovnicu iz koje Vam je stigla originalna pošiljka.

Može se desiti da se poručeni artikli šalju sa različitih lokacija, pa tako jedna porudžbina može sadržati više paketa. Očekujte preostale artikle u narednim danima.

Ukoliko poručene artikle nemamo na stanju, bićete obavešteni.