Obrada porudžbine

Nakon kreiranja porudžbine potrebno je do 72 sata za obradu iste, kako bi ustanovili da li su modeli ispravni i dostupni za isporuku.
Ukoliko određeni modeli nisu dostupni, kupac će biti obavešten o nemogućnosti njihove isporuke putem elektronske pošte dok će preostali, dostupni artikli biti prosleđeni kupcu.
Rok može biti i duži u slučaju neradnih dana.

Rok isporuke

Nakon obrade porudžbine, bićete obavešteni o statusu Vaše porudžbine putem email-a. Rok isporuke je 3-5 radnih dana.

Preuzimanje pošiljke

Kurirska služba koju birate u korpi (eksterna firma koja vrši dostavu robe za nas) , pošiljke donosi na adresu za isporuku u periodu od 08:00-16:00h. Molimo Vas da u tom periodu obezbijedite da na adresi bude osoba koja može preuzeti pošiljku. Prilikom preuzimanja pošiljke potrebno je da vizuelno pregledate paket da slučajno ne postoje neka vidna oštećenja. Ukoliko primjetite da je transportna kutija značajno oštećena i posumnjate da je proizvod možda oštećen, odbijte prijem pošiljke i odmah nas obavijestite, putem email-a online@obucametro.ba. Ukoliko je pošiljka naizgled bez oštećenja slobodno preuzmite pošiljku i potpišite kuriru adresnicu. Kurir svaku pošiljku pokušava da uruči u dva navrata. Uobičajena praksa je da ukoliko Vas kurir ne pronađe na adresi, da Vas pozove na telefon koji ste ostavili prilikom kreiranja porudžbenice i ugovori novi termin isporuke. Ukoliko Vas i tada ne pronađe na adresi, pošiljka će se vratiti nama. Po prijemu pošiljke, kontaktiraćemo Vas kako bi ustanovili razlog neuručenja i dogovoriti se o ponovnom slanju.


Cijena isporuke

Isporuka na kućnu adresu za sve porudžbine čiji je iznos 80 KM ili veći je besplatna. Ukoliko je vrijednost porudžbine manja od 80 KM, cijena isporuke će iznositi 7 KM uključujući PDV.


NAPOMENA:

Potvrdom porudžbine, klikom na dugme POTVRDI, saglasni ste sa uslovima isporuke.